"Warsztaty kulinarne w przedszkolu"
Smaki lata odkrywane właśnie teraz - na przełomie jesieni i zimy, tak skrupulatnie zachowane w słoiczkach, nie mają sobie równych. Do takich należą niewątpliwie niezrównany dżem malinowy, truskawkowy, dżem z czarnej porzeczki, czy i tu ciekawostka – dżem z cukinii. Pychota.
Nie sposób wymienić zresztą wszystkich, których smak, zapach i kolor podziwiać mogły przedszkolaki za sprawą warsztatów kulinarnych, zorganizowanych w ramach cyklu „Poznajemy różne zawody”.
Dziękujemy wspaniałym jak zawsze mamom – Julii Wasiak, Kacpra Kurka, Mateusza Mroza oraz Antosi Janiszewskiej za poświęcenie tak cennego w przedświątecznej gorączce czasu i za okazaną cierpliwość. Podziękowania kierujemy też w stronę P. Marcina Różalskiego za użyczenie pracowni, dającej możliwość swobodnego rozwijania umiejętności kulinarnych.

Wychowawcy Oddziału Przedszkolnego